Monaco – St Etienne – Ligue 1 Prediction and Preview

Preview

Tomsk – Samara: 17th May 2017

Monaco:

Monaco se gaseste in acest moment pe prima pozitie a clasamentului din Ligue 1, cu 89 de puncte acumulate, dupa 36 de partide de campionat.
Gazdele au parte de evolutii foarte buna in campionat, cu 10 succese consecutive, cel mai recent fiind in fata celor de la Lille (scor 4-0). In UEFA Champions League insa, monegascii au fost eliminati in semi-finale , de catre Juventus.
Columbianul Falcao este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 21 de ori, pana in acest moment.
Gazdele nu se pot baza in acest duel pe accidentatii G. Boschilia, N. Dirar si P. Nguinda Ndiffon.

St Etienne:

De partea cealalta, St Etienne ocupa pozitia a 8-a a clasamentului primei ligi din Franta, echipa reusind sa adune 50 de puncte, dupa 36 de etape.
Oaspetii se afla intr-o forma slaba, cu o singura victorie inregistrata in ultimele 5 partide de campionat, in fata celor de la Guingamp. Etapa precedenta, St Etienne a suferit un esec pe teren propriu, scor 0-5, in fata celor de la PSG.
Francezul R. Hamouma este cel mai bun marcator al echipei in Ligue 1, cu cele 7 goluri inscrise, in 36 de partide de campionat.
C. M’Bengue si V. Pajot nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

© Soccerpunt.com

We recommend:

Our tip: Monaco lead forst half
Odds: 1.47

bet365 betting