Best betting ticket of the day: 11th January 2017

  Hour
  Matches
  Our Predictions
  Odds

  16:30

  Fiorentina – Chievo
  Italy: Coppa Italia
  Fiorentina win
  Event in play

  20:05

  PSG – Metz
  France: Couoe de France
  OVER 3.5 GOALS
  Event in play


free live streaming at bet365

Our prediction for: Fiorentina – Chievo

Fiorentina:

Fiorentina se gaseste in de moment pe ACEST 9-Pozitia a a clasamentului din Serie A, cu 27 de PUNCTE acumulate, 18 dupa de partide campionat.
Se afla intr Gazdele-o de forma continua scadere, cu onu în obtinut singur punct 3 Ultimele Etape. În runda precedenta, & co Tătărușanu. au pe teren propriu remizat, SCOR 3-3, in fata de la Napoli Celor.
F. Italianul Bernardeschi Este golgheterul în campionat Echipei, 9 goluri acesta Avans inscrise, pana in momentul ACEST.
Fiorentina o reprezinta foarte buna pe echipa teren propriu. Nu au pierdut Acestia o Decat in Partidei oficiala sezonul competițional ACEST, în fata propriilor suporteri. Este de Vorba cu PAOK Duelul, DIN Europa League grupele, cu victoria Grecilor incheiat, SCOR 3-2.

Chievo:

De Cealalta Partea, Chievo a 11 ocupa-Pozitia a a din Serie A clasamentului, echipa sa reusind 25 de adune PUNCTE, în 19 Etape.
O Oaspetii traverseaza Perioada dificila, cu 2 infrangeri consecutive in campionat. Etapa precedenta, Chievo un Cedat pe teren propriu, cu 4-1 SCOR, în fata de la Atalanta Celor.
Slovenul V. Birsa Este cel mai bun marcator al in Serie A Echipei, cu 4 goluri inscrise Cele, in 19 de partide campionat.
Chievo reusea sa se impuna pe ultima oara de la terenul Fiorentinei Celor, Intr-o Partidei de aprilie 2012 Campionatul DIN.


Our prediction for: PSG – Metz

PSG:

PSG se gaseste in de moment pe ACEST 3-Pozitia a a clasamentului din Ligue 1, cu 39 de PUNCTE acumulate, 19 dupa de partide campionat.
Se afla intr Gazdele-o forma de Crestere continua. Cu 5-0 dupa succesul din campionat, in fata de la Lorient Celor, parizienii au-o în umilit Cupa Frantei, pe Bastia, cu scorul de 7-0.
Uruguayanul Edinson Cavani Este golgheterul în campionat Echipei, 18 goluri acesta Avans inscrise, pana in momentul ACEST.
PSG o reprezinta echipa de greu pe teren propriu invins. Ultima echipa ce a reusit sa se impuna pe teren ACEST, un Monaco Fost, Intr-o Partidei de Martie 2016 Campionatul DIN, cu scorul de incheiata 0-2.

Metz:

De Partea Cealalta, Metz a 19 ocupa-Pozitia a a clasamentului din Ligue 1, sa echipa reusind 17 adune PUNCTE, în 18 Etape.
Se afla intr Oaspetii-o forma Foarte slaba, cu onu în acumulat singur punct de ultimele 3 partide campionat. Etapa precedenta, Metz o pe teren propriu remizat, 2-2 SCOR, in fata de la Guingamp Celor.
Turcul M. Erdinc Este cel mai bun marcator al in Ligue 1 Echipei, cu 6 goluri inscrise Cele, in 18 de partide campionat.
Acum zile Cateva, Metz un SPUS “Adio” Cupei Frantei. Au de astazi Oaspetii pe terenul pierdut de la Lens Celor, cu scorul de 2-0.

© Soccerpunt.com

free live streaming at bet365